Peuteropvang en Kinderspeelzaal
Samen spelen,
samen leren

Neem contact op met de Stichting Peutercentra Overbetuwe

Peuteropvang in de gemeente Overbetuwe

Stichting Peutercentra Overbetuwe is het overkoepelend orgaan van alle peuteropvangcentra in de gemeente Overbetuwe. We beheren peuterspeelzalen voor kinderen van 2 tot 4 jaar in Driel, Elst, Herveld, Heteren, Oosterhout, Randwijk, Valburg en Zetten.

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in of bel 026-352 33 56. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 13:00 uur.

Wilt u uw peuter direct aanmelden voor een van onze peutercentra? Vul dan direct het inschrijfformulier in.

Heeft u een klacht?

Iedere medewerker van de SPO doet zijn of haar uiterste best. Bent u echter toch niet tevreden? Vertel het ons!

Het is niet alleen voor u, maar ook voor ons van belang om actie te ondernemen als de dienstverlening tekortschiet. Wij willen er uiteraard alles aan doen om de kwaliteit van onze peutercentra hoog te houden. Vaak kunnen we iets aan de situatie veranderen en zorgen dat dergelijke problemen in de toekomst vermeden worden.

Heeft uw klacht te maken met de peuterspeelzaal en/of de daar werkende peuterleidsters? Dan vragen we u deze in eerste instantie met de betrokken medewerker(s) te bespreken. Wij hopen van harte er op die manier uit te komen. Mocht dit na alle inspanningen onverhoopt niet lukken, neem dan contact op met manager Anke Fennema. Zij is op het Centraal Bureau te bereiken via (026) 352 33 56.

Hebt u het gevoel dat u uw klacht niet intern bij de SPO kunt bespreken of wordt uw klacht niet op bevredigende wijze afgehandeld? De SPO heeft zich aangesloten bij de Geschillencommissie. U kunt zich telefonisch, schriftelijk of via de website tot deze organisatie wenden:

De Geschillencommissie
Postbus 90600
2509 LP Arnhem
Bezoekadres:
Bordewijklaan 46
2591 XR Den Haag

Telefonisch te bereiken op werkdagen van 9:00 tot 17:00 op (070) 3105310
Website: www.degeschillencommissie.nl/over-ons/commissies/kinderopvang-en-peuterspeelzalen

Adres
Mr. B.M. Teldersstraat 13 6842 CT Arnhem
Telefoon
026-352 33 56
E-mail
info@spo-overbetuwe.nl
Routebeschrijving

contactformulier