Peuterspeelzaal, Peuteropvang en Kinderspeelzaal
Samen spelen,
samen leren

Meld uw peuter aan bij een peuterspeelzaal

Wilt u uw kind aanmelden voor een van de peuterspeelzalen van de SPO? Leuk! Let op: om voor plaatsing in aanmerking te komen dient uw kind minstens 2 jaar oud te zijn, aanmelden kan op ieder moment.

Ons beleid is dat voor de peuteropvang een afname geldt van tenminste 2 dagdelen. 

 

1. Invullen
Vul het inschrijfformulier in. U kunt het formulier ook op een van onze peutercentra of bij een consultatiebureau afhalen.

 

2. Opsturen
Stuur dit inschrijfformulier per post naar: 

Stichting Peutercentra Overbetuwe

Mr B.M. Teldersstraat 13,  6842 CT Arnhem

Of per mail naar: info@spo-overbetuwe.nl

 

3. Bevestiging inschrijving 
Als wij een volledig ingevuld inschrijfformulier hebben ontvangen, ontvangt u bewijs van inschrijving en wordt uw kind op de wachtlijst geplaatst. De inschrijfdatum is de datum waarop wij het inschrijfformulier hebben ontvangen. 

Wachtlijst
De kinderen worden geplaatst op leeftijd. Dat betekent dat de oudste kinderen het eerste aan de beurt zijn. Indien er sprake is van een wachtlijst, moet u rekenen op een wachtperiode van minstens twee maanden.

Voor hoeveel dagen?
De peuters komen voor minimaal 2 (combinatie-) dagdelen per week, meer dagdelen zijn natuurlijk mogelijk. Peuters die in aanmerking komen voor een VVE indicatie komen 4 (combinatie-) dagdelen per week. De peutercentra zijn tijdens de basisschoolvakanties gesloten.

Heeft u nog vragen over de inschrijving van uw kind? 

Opzeggen

Mocht uw kind tussentijds het peutercentrum verlaten, dan geldt er een opzegtermijn van 1 maand. U kunt de opzegging schriftelijk of per e-mail aan ons doorgeven.